VI TENKER BÆREKRAFT I ALT VI GJØR

For oss i Holle handler ikke økologi bare om sunn mat, det er også en livsstil. Derfor har det alltid vært viktig for oss å gjøre virksomheten vår så bærekraftig som mulig. Det påvirker måten vi arbeider på – både innad i selskapet og hvordan vi samhandler med samfunnet rundt oss.

Holles kvalitetskriterier

Vi bruker ikke insektsmidler eller kjemisk gjødsling når vi dyrker våre råvarer. Vi bruker kun biodynamisk eller økologisk dyrket mat.
Vi har etablert et nært forhold til Demeter-sertifiserte bønder. Det sikrer en langsiktig forsyning av kvalitetsråvarer.
Vi tar svært godt vare på våre råvarer, både hvordan de behandles og tilberedes.
Vi kontrollerer fortløpende hvert eneste matprodukt vi lager, slik at vi kan være sikre på at det oppfyller de strengeste lovfestede, sikkerhetsmessige og ernæringsrelaterte krav.
Vi garanterer at all babymaten vår er fri for genmanipulerte ingredienser.
Vi bruker aldri kunstige smakstilsetninger, fargestoffer, sukker eller konserveringsmidler.

 

Holistisk kvalitet gjennom samspill med naturen

Demeter er varemerket for produkter som er produsert fra biodynamisk jordbruk. Holles babymat med Demeter-merket er derfor dyrket i samsvar med strenge biodynamiske standarder og helt i harmoni med naturen.

Biodynamiske bønder benytter organiske prosesser og teknikker som baseres på naturens syklus og dens holistiske egenskaper. Uansett om det gjelder jord, frø, planter, dyr eller mennesker – hvert element i landbrukssystemet har sin egen unike rolle. Hvert element støtter og styrker de andre, og dette samspillet skaper en gård som er en naturlig og selvforsynt levende organisme.

Startpunktet er selvsagt en sunn og levende jord. Biodynamiske bønder bruker kompost, håndlagde urte- og mineralpreparater, i tillegg til naturlig gjødsel for å styrke og berike jordsmonnet. Jordens fruktbarhet og humus er nøkkelelementer i et biodynamisk jordbruk. Plantene som dyrkes i et slikt miljø, stortrives – helt naturlig. De tar også opp i seg maksimalt med næring og det nyter barnet ditt godt av.