HOLLES MELLOMMÅLTID

Økologisk speltkavring

Holle speltkavring for barn lages av de beste råvarer som biodynamisk dyrket spelt og naturlig fremstilt gjær. Kavringene er usukret og bevisst produsert uten bruk av allergifremmende stoffer som egg, melk og hvete. Med sin milde smak og fordøyelighet egner Holle speltkavringer seg godt som barnemat etter 6. måned. Enten som mellommåltid for å styrke kjeve- og tyggemuskulaturen, eller i knust form til et smaksrikt grøtmåltid.

Økologisk babyte

Holle babyte er beregnet til bruk fra 4. måned. Til blandingen brukes økologisk dyrket fennikel, anis, karve og kamille av beste kvalitet. I tradisjonell folkemedisin har disse urtene vært brukt for å gi en beroligende og avslappende effekt. Velsmakende og velgjørende også for eldre barn.

 

Økologisk speltkjeks

Holle speltkjeks for barn bakes med mel av biodynamisk dyrket spelt, og er smaksatt med biodynamisk smør for en rund og god smak. Selvsagt ikke tilsatt sukker eller salt-perfekt som et lite mellommåltid etter barnets 6. måned. Også egnet for å styrke kjeve-og tyggemuskulaturen.

Herlige smoothies til minstemann!

Herlige smoothies med moste frukter og bær er velegnet som et mellommåltid eller til dessert. Biodynamisk, uten tilsetningsstoffer eller tilsatt sukker.

For detaljert informasjon se www.holle.ch